DISZPÉCSER KÖZPONT

Munkanapon 7-18 óra között állunk rendelkezésére.
Futárt rendelhet a központi +36 1 218 0888-as számon.

Diszpécser központ vezető: Bardi Péterné Krisztina
Telefonszám: +36 1 218 0888
E-mail: redda.rendeles@gmail.com

SÚLY ÉS MÉRETHATÁROK

Megrendeléseiket munkanapokon 7-18 óra között tudjuk fogadni, ezen kívüli időpontra szállítás csak előrendelésként kérhető, 50%-os felár mellett. Diszpécsereink minden esetben felvilágosítást tudnak adni az aktuális kiállási és szállítási határidőkről. Diszpécsereink minden esetben felvilágosítást tudnak adni az aktuális kiállási és szállítási határidőkről. A központban hat diszpécserünk végzi a megrendelések regisztrációját, valamint a futárok koordinálását, így a szállításokkal kapcsolatban felmerült kérdéseiket (pl.: mennyibe kerül a szállítás, ki vette át a küldeményt, mikor tudja a futár leadni a csomagot) diszpécsereink azonnal meg tudják válaszolni. Amennyiben a szállítás során probléma merül fel (pl.: a címzettnél várhatóan hosszabb ideig kell várakoznia a futárnak, esetleg nincs ott a címzett), diszpécsereink az Ön által megadott telefonszámon értesítik, így eldöntheti mit tegyünk a küldeménnyel (várakozzunk, visszaszállítsuk, postaládába dobjuk, stb.).

Diszpécsereink minden megrendelést számítógépes programban rögzítenek. Nagy mértékben meggyorsítja a megrendelések felvételét, ha ügyfeleink megrendeléseik leadásánál az alábbi sorrendben adják meg az információkat, mivel a programban is ebben a sorrendben kell rögzíteni őket:

1. Cég neve, kódja, vagy telefonszáma (új megrendelő esetén a címet is rögzíteni kell)

2. Megrendelő személy neve

3. Emelet, szobaszám, költséghely (ha van)

4. Itt kérjük jelezni ha nem expressz szállításról van szó, hanem 3 órás, Aznapi, vagy 24 órás futárt kérnek.

 

5. A megrendelő címén kell-e kezdeni, vagy oda kell majd szállítani egy külső címről

6. Szállítási cím: kerület, utca, házszám, cégnév, kapcsolattartó, telefonszám, mit kell elhozni sorrendben

7. Milyen jármű szükséges a szállításhoz

8. Van-e valamilyen konkrét határidő a szállításnál

 

– A megfelelő sorrend betartásával a felére is csökkenthető a rendelések leadási ideje és elkerülhetőek a félreértések. –

REDDA-MOTOR KFT.

Jelenleg 60 futárt és 6 diszpécsert foglalkoztatunk, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelés leadását követően 30-40 percen belül a küldeményeket felvegyük és azonnal kézbesítsük.